You’ll never run alone.

We schrijven 10 Augustus 2019 ultrapietje heeft net zijn haar weer in fatsoen na een winderig marathon avontuur in Almere of op de site van de DFW runners staat de aankondiging dat Sjoerd weer een mooi blokje heeft voor ons.

Sjoerd is in de ultrawereld een echte held in 1000 marathons en ultra’s in 21 jaar is geen kattenpis, helaas ging het bij 1001 mis wat in het begin leek op een heupblessure werd een veel groter horror scenario Sjoerd bleek te zijn ingehaald door de vreselijke vijand kanker…. Zie http://dfwrunners.nl/ voor alles over deze held…

Ik heb vakantie en overleg met mijn vriendin en maken er een mooie 3 dagen Groningen van want er gaat niets boven Groningen en de B&B was rap geregeld…op naar Grunnn.

Dinsdag komen we aan bij de slaapplek een huisje apart met een hele grote tuin waar je makkelijk een trailwedstrijd kan organiseren de eigenaar heeft in het verleden ook veel gelopen, maar was meer een sprinter dus ik daagde hem maar niet uit.

Woensdag naar Drenthe ja het is een grensgevalletje want Eelde is mijn geliefde Drenthe de rust de ruimte het landschap later ga ik hier ook wonen, alleen weet Daphne dat nog niet ssstttt.

We zijn met 24 man/vrouw wouw wat een opkomst het voelt als thuiskomen, hee Pieter zo jij hebt er weer 250 km autorijden op zitten, deze keer niet.

10:00 we gaan los alles zal vandaag voor mij in het teken staan van trainen en lopen voor met name Sjoerd en alle mensen die worstelen met een ziekte…..

Via het zandpad in het bos gaan we de weilanden in via het grindpad een klein stukje asfalt langs de verslavingskliniek ( ik wilde nog vragen of ze iets hebben tegen een loopverslaving maar heb het maar mooi niet gedaan haha).

Via een duik in de bossen gaan we naar de keerlus, zo 5.3 km en dit dan 8 keer een stevig rondje maar we willen geen getrut vandaag.

Ik ben het weiland koud nog niet in of daar is ze weer de vlinder ze komt ff kijken naar Pietertje die loopt weer eens een marathon, vandaag een heuse trail een generale voor het NK straks in Rolde.

De Indiansummer ultratrail voor de derde zal ik aan de start staan, met als doel genieten 120 km lang door Drenthe want Drenthe doet wat met je…

Ronde 4 ik loop op Sjoerd af ik krijg een brok in mijn keel en bij het passeren roep ik zijn naam, nog 4 rondjes de pijntjes die ik voel stop in in het zakje Pieter truttijd…

De hartslag blijft mooi laag en ik geniet van het lopen, wat is nu echt belangrijk in het leven dat is gezondheid en je happy voelen met wat je doet.

De 42 kilometer zitten weer in de beentjes maar veel belangrijker we waren er vandaag in grote getale voor held Sjoerd.

Bij de B&B plof ik neer en doe me tegoed aan wat gerstenat s ’avonds mosselen en met als toetje een scropino is het feest wel compleet…

Bij de vuurkorf genieten we van de vakantie en proosten op het leven, ook mams kwam nog efkes kijken het was weer een bijzondere dag.

Je staat er in je leven nooit alleen voor er zijn altijd vrienden die je door de zwaarste storm heen loodsen en je naar de gouden lucht loodsen….

Liefs Ultrapietje…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.