Wat houdt het in?

Wil je graag trainen wanneer het jou uit komt dan is dit misschien wat voor jou. Je hoeft je niet te haasten en dat kan je heel veel rust geven. Ik coach je online op de tijden dat het jou uit komt.
In de volgende alinea leg ik uit hoe het werkt.

Online coachen en begeleiden hoe gaat dat in zijn werk!
Als je graag met mij aan de slag wilt gaan vul je op mijn website het contact formulier in. Nadat ik deze ontvangen heb neem ik contact  met jou op aan de hand wat jouw vraag / wens is. Via een Belafspraak leer ik je beter kennen en kijken we hoe we het beste te werk kunnen gaan.

Na dit telefoongesprek krijg je via de mail een intake formulier waarmee ik dan het schema goed kan laten aansluiten of je wensen. Welk pakket je ook neemt elke 4 weken krijg je een schema via de mail toegestuurd. met e.v.t wat aanpassingen, tijdens je schema houden we wekelijks contact, zo kan ik zien of je schema toereikend is of dat ik in je nieuwe schema iets moet aanpassen. Mijn streven is om een week voor het einde van jouw schema waar je dan mee bezig bent je nieuwe schema toe te sturen.  

Persoonlijk schema.
Een schema is heel persoonlijk en zal per persoon dan ook verschillen. Zowel qua trainingen als in het aantal weken naar je doel toe.
voorbeeld:
Je wilt een marathon gaan lopen, dan heb je een voorbereiding nodig  van ongeveer 16 weken. Je krijgt dan 4 maal een schema van 4 weken met een verantwoorde opbouw erin waarin met name de laatste 6 weken de omvang fors omhoog zal gaan voor een goede basis voor 42.2 km.

Mocht je strava e/o Garminconnect hebben kan ik je online goed volgen, en aanpassingen maken waar nodig.

Waarom maar 4 weken?
Omdat wij wekelijks contact hebben kan ik zien of je schema niet te licht of juist te zwaar is. Mocht er tussendoor een aanpassing nodig zijn kunnen we die gelijk doorvoeren.
In je schema zit een bepaalde opbouw. Ik werk met 3 opbouw weken en dan 1 afbouw week. Dat houd in dat je in je afbouwweek minder kilometers maakt om zo het lichaam ook te laten herstellen van de trainingsbelasting.


Contact momenten.
Na ontvangst van het schema hebben we 1 tot 2 keer per week contact. Hoe we contact hebben geef je aan op het intake formulier. Dit kan via de mail zijn, telefonische, video bellen of via whatsapp. Wees tijdens de contact momenten altijd eerlijk over of je het te zwaar vind of niet. Maar vertel ook als je pijntjes hebt.

Wat kost het.
Omdat ik met verschillende pakket werk heb ik ook verschillende prijzen. Als je hieronder op de button “kosten” klikt word je doorverwezen naar deze pagina.

‘Een schema is een leidraad’