Terug naar Terschelling.

Vrijdag 1 november de dag van Allerheiligen het mooie vrienden weekend staat weer voor de deur, tringg de bel en doe open en daar ist het het weekend.

09:45 de boot op met Daphne Mark Rob en Carlo een dag later zou Eric langskomen voor 2 dagen het zooitje ongeregeld was helemaal compleet.

Rob trapte de wedstrijden af door op zaterdag een 10 te lopen de rest stond te kou kleumen in regen en kou na een fors stuk terug fietsen op de E-bike was de kachel heerlijk warm.

Onze huis

kok Mark den Blijker prepareerde een heerlijke race pasta, met name race de volgende dag had Ultrapietje er veel plezier van haha.

Zondag 12:00 Daphne gaat los op de 21, mark terug naar het huisje om vanaf km 15 haar op te vangen om vervolgens de mentale strijd aan te gaan op de Longway.

12:40 met een scheepshoorn waarvan de mussen daar nu nog doof zijn begon ik aan de mooie reis van 42.2 km.

Het was best een beetje spannend 2 weken ervoor een strijd geleverd in Drenthe, maar zonder strijd geen overwinning en na het vertrek van Jaap stam bij mijn cluppie en met Dicky aan het roer komt het daar in Rotterdam ook vast allemaal weer goed.
De Hartslag bleef lekker laag in zone 2 meer was ook niet de bedoeling, maar het lopen ging alles behalve op souplesse het was harken zwoegen en werken…..

De eerste 15 km ging nog redelijk in 1:22, nu de duinen in en fartlekken en heel even leek de souplesse om de hoek te komen en mij te helpen maar zo snel die kwam nam die ook weer de benen pffff.

We binden de strijd aan met ja daar is die de sanitaire stop met een volle sprint de bosschages in en de beplanting daar voorzien van wat mest stoffen en de racepasta van mark vervolgden we onze reis.

30 km 2:47 qua tijd echt niet beroerd maar ik was verwikkeld in een felle strijd met lichaam en geest en was van plan deze echt te winnen.

Met volle benen het strand af en de Longway met een paar koude biertjes in het vooruitzicht knapte ik op maar ook dit was van korte duur.

Ik troostte me met de gedachten dat de ISU er nog in zat en met wat zelfmedelijden en een kleine klaagzang tikte in de 40 af in 3:50 nog 2 en een klein beetje met de Brandaris in zich en de laatste paar honderd meter langs volle kroegen met een big smile over de finish, linea recta naar de bierpomp.

Toch maar weer mooi geflikt deze klus en Daphne een topwedstrijd gelopen en Feyenoord gewonnen ging de beer helemaal los in de Heksenketel……

Het was nog lang onrustig op Terschelling.

Ciao Ultrapietje……

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.