Mollen marathon 16-5-2020

De mollen marathon.

Hoezo geen wedstrijden e/o evenementen in het covid tijdperk, over tijdperken gesproken zou dit ook de boeken ingaan als het stenen tijdperk of niet?

Ach het zal me worst wezen feit is dat alle massa dingen eruit liggen en laat nou bij Ben er wel een evenement zijn max 8 lopers onder zeer strenge regels….

De groepsfoto was de eerste uitdaging allemaal op 1.5 meter maar dan wel achter elkaar de camera met zelfontspanner lag zo ver weg dat ben al een halve marathon gelopen heeft.

Ik ben een genieter van de sport met wel doelen voor het eggie, vandaag niet, doel lekker hobbelen zone ½ en niet mezelf niet uitputten en moe worden, ook daar volgende week er weer wat kwaliteits trainingen op het schema staan.

Het is mollen nieuwe stijl laten we zeggen een mix tussen verhard en onverhard of trail, ik loop samen met een ander via een betonpad na 2 km duiken we de bossen in het mooie bospad veranderd in een grindpad je kan me alles voorschotelen maar GEEN grindpad, ik sta bij elke stap altijd op de hoogste kei voor de enkels een feest links recht.

Veeroosters zijn ook niet mijn ding Tineke is er een keer zo door gevallen dat blijft me altijd bij, ik geniet volop in de zone 1, bij ronde 3 zie ik 3 hertjes staan ff een selfie we zijn tenslotte aan het trailen…

Tis rustig overal ik geniet van de rust de omgeving en van de soepele looptred, kan het lastig onder woorden brengen al ultraloper wat ons bezield om een marathon als training te doen…

We zijn een eigenzinnig volkje, introvert, met hoge pieken en diepe dalen, en altijd behulpzaam naar anderen en altijd meelevend, maar ondertussen zo ongrijpbaar voor de rest van de wereld…het ongrijpbare maakt ons bijzonder ook voor onze partner zijn we niet de makkelijkste…maar altijd wel lief.
Zo voor ik echt als de nieuwe Harry Mulisch neergezet wordt de harde feiten, na 37 km zie ik dat een sub 4 erin zit dus hopla lopen met die kadaver Ultrapietje…

3:58 een tijd die er niet toe doet…heb vandaag genoten en vooral van het weer zien van mijn ultaloop maatjes al was het op 1.5 meter en sociale waar we allen behoefte aan hebben…

Als slot….. doelen voor 2020 zijn allen onzeker, niemand weet wat we kunnen en of mogen gaan doen maar wat we wel kunnen is genieten van de mooie loopsport met z’n allen wat is er nou mooier op een vroege ochtend ho

Wees lief voor elkaar ciao
Ultrapietje….