Het was alweer een tijdje geleden.

Ik duik de archieven in, pfff wat een stoffige bende is dat ook zeg maar zonder archief geen heden! De toekomst wordt vandaag gemaakt…

We schrijven 17-12-2017 het jaar dat het niet op kan qua lopen, werkelijk alles lukt in Spijkenisse ram ik een 3:28 op de klokken als training om vervolgens 2 weken later  mijn PR op de 6 uur aan flarden te lopen.  De jaren die volgde veel dalen en soms een piek, langzaam aan kwam ik terug door te strijden en trainingen aan te passen.

Mark maakte mijn schema’s en ging op hartslag trainen, omvang  omlaag tempo omhoog het was ff wennen ik trainde soms te langzaam of te snel.

Ik ga jullie niet vermoeien met alle vormen van training, wil wel zeggen dat ik gepolariseerd ging trainen, polar ken ik wel dat is een biertje uit Venezuela goedkoper dan water toen ik daar op vakantie was dus die vakantie laat zich wel raden.

Mark bracht me terug naar een top niveau met gepolariseerd trainen,pijnvrij en sterk mede door de core stability, en als ik straks op Zanzibar over het strand loop als man van Daphne, met een Peter andre sixpack zal ik aan mijn trainer denken.

Ik steek niet onder stoelen of banken dat ik fan ben van Ernst van Aaken en Arthur Lydiard beide hebben de omvang als basis.

Om niet dezelfde fout te maken als 2017 schrapte Daphne er lustig op los…laat ik het nou maar doen tis voor mijn eigen bestwil….

06-06-2020 we gaan trainen met een missie bij Ben in Almere rondjes draaien van 5.7 km op HF 156-164….niks meer of minder, op de Altra escalante ga ik los.

Boven de 3:45 geen bier zegt daphne, ik loop op HF zie geen tijd op den klok, ik spreek met mezelf af de laatste 5 kijk ik…..37 in 3:06…hell yeah feeling strong….

De lopers voor me zijn de sjaak erop en erover, en met 3:31 finish ik, Ben feliciteert me en prijst de 2 andere lopers tot 2+3 die zuchten al ja we zijn vet gelapt door hem!.

Met een big smile stap ik in de vivo en app het thuisfront, en mijn clubie!

Nu naar huis en ja dat houd in weer om 020, twee weken gelden kreeg ik een cadeau van het CJIB dat ik te hard gereden had daar…duh logisch als Feyenoorder zo snel mogelijk om 020 heen.

Thuis start ik de laptop op en plug de muziek in en schenk een koud biertje in en tik een mooi stukje over het avontuur in almere.

Het is alweer een tijdje geleden maar ik ben er weer Ultrapietje.

Ciao

Ultrapietje.

Eén gedachte over “Het was alweer een tijdje geleden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.