Elk nadeel heb z’n voordeel!

Dat ik ooit nog een keer deze titel voor mijn stukje zou gebruiken had ik zelf ook niet gedacht!

Johan was een magistrale voetballer, en een zeer mooi mens met fantastische uitspraken helaas is de beste man veels te vroeg van ons weg gegaan.

Het was alweer 4 weken geleden dat ik in Almere een trainingsmarathon liep op HF zone 3 die resulteerde toen in 3:31, echter stond er vandaag een puist wind en viel er wat regen…voor de verkoeling.

Nadat Mark Rutte nog meer versoepelingen had afgekondigd geeft dat ook weer vrij baan voor evenementen, uiteraard wel coronaproof…

Ben Mol liep s.w.s al veel door daar er maar max 10 man aan de start staan, bovendien voor €5,- een marathon lopen waar kan dat nog!

We schrijven 9 juni Zanzibar is nog geel dus pietje zit bij het Erasmus voor zijn inentingen, na het lezen wat je allemaal kan overkomen doen de prikken geen zeer meer, dat was vroeger als kind wel anders moeders had oordoppen in want ik krijste de heleboel bij elkaar…

Daags erna ging het land wat valt onder Tanzania op Oranje en dat is het tot op heden nog steeds, daar de president van Tanzania corona niet serieus neemt samen met Daphne besloten de safari trip uit te stellen tot 2021.

Ultrapietje alias Freek vonk moet nog even wachten om te mogen trailen door de Serengeti een PR zit er daar zeker in….

Ons in de echt verbinden gaat door, de bovenburen zullen wel gedacht hebben, de honeymoon doen we in eigen land ook leuk! En zo bied dat perspectief voor een kwalificatie voor Texel 2021…

19 september moet het gebeuren die dag is het “de dood of de gladiolen” dit zijn vaak de mooiste wedstrijden als het moet, geen Pietertruttijd..nee stoempen, klagen, doodgaan en doorgaan.

Met nog 11 weken gaan we vandaag weer naar het pittoreske Almere haha, het waait en regent , Lex de Boer is er ook een oud toploper met 7:48 op de 100.

Vol gas van start met wind tegen 10 km 47:44 de HF zit rond de 155, pluvius stort een bui naar beneden, ik haal Lex in op techniek loop ik het lekkerst de halve gaat in 1:44.

30 in 2:29 nog iets meer dan een uurtje,het is een training geen wedstrijd heb maar 2 dagen herstel dus ga niet versnellen, nadat ik Ben in haalde en die zei dat ik super liep tik ik hem af in 3:32 ben zeer tevreden.

De trainingen werken, ik draai al 10 jaar mee in het ultrawereldje en dan is het lastig om nog vooruitgang te boeken.

Op naar huis met mijn Vivio ik praat in de euforie tegen hem dat we samen al de mooiste avonturen hebben beleefd, eenmaal thuis smeer ik wat bammies kruip op de bank en als ik wil opstaan om te douchen zijn van de versoepelingen weinig te merken..

Ciao Ultrapietje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.