De slag bij Petten.

Als je op Wikipedia gaat neuzen naar deze slag kom je uit op een slag bij Krabbendam laat dat nou in de buurt liggen bij Petten, net als de kerncentrale maar dat is weer overbodige info….

Oftewel de Dutch coast ultrarun by night een loop startend om 21:00 in den helder en dan over het strand naar Castricum…

17:00 met Rob, Tineke naar Petten daar een auto geparkeerd en met Lars en Marc in de trein naar den Helder ik was vergeten in te checken, dus toen de conducteur kwam zat mijn HF al in zone 5 een lekker begin.

21:00 los voel me sterk en denk aan de Jan Knippenberg memorial 2 maal gelopen ook altijd wind tegen dus daar kan ik goed mee omgaan.
Op de dijk in den helder even een blik naar rechts naar Texel een duim een smile en een twinkelende ster knippert in 2021 zal ik er weer staan voor je mams op de 120.

Na 6 km viel het groepje uiteen ik kon redelijk tempo houden, de miezer en harde wind maakte al dat na 11 km de handen zo koud waren dat een gel openmaken een leuk klusje was.
Deze wedstrijd is de langste training voor Steenwijk (100 km op de baan) maar wil finishen in de voetsporen van ‘de Knip’.

2 uur buffelen 17 km de miezer werd felle regen compleet doorweekt en koud even waande ik me op de noordpool.

26 km bij Petten eraf en de auto in, nu door en verder slopen voelde voor mij onverantwoord.

Ik ben voor het eerst sinds 4 jaar heel uit de december en januari maand gekomen en in Steenwijk wil ik iets heel moois gaan doen….

Bovendien wil ik nog langer mee als Ultrapietje……

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.