De lentemarathon!

Alles wat normaal en vanzelfsprekend was is nu even niet meer, het komt weer terug en het positieve ervan is dat we het dan met z’n allen hopelijk meer weten te waarderen.
Alle trainings-marathons zijn afgelast, zo ook die in Amstelveen van vandaag, vervelend ach tis niet anders dan doen we hem maar zelf….

Gister met Daphne door de duinen gelopen met wat 400 tjes op tempo en een mooie duurloop.
Eerst onwijs uitgeslapen tot 07:00 na een bakkie stonden we om 07:45 buiten, het is alles behalve lente een koude noord oostert wel een mooi zonnetje..

Doel is genieten rugzak op en gaan, wat een rust op straat heerlijk zelf Scheveningen is leeg ik draai het strand op en hoppa daar is MIJN VRIEND de wind weer…hij is hard en vooral koud.

Het strand is goed loop mezelf 5 keer klem en treed even in de voetsporen van Gregory Sedoc (oud hordeloper) en scoor een 5 uit 5 natte poten dus hahaha.

Onderweg veel bekenden tegen tijdens mijn mooie tocht.

Nog 17 km dan is de finish, in een stukje weiland valt mijn oog op een zwart schaap , in elke familie komt die voor zo iemand die er niet bijhoort, het buitenbeentje oftewel iemand die net ff anders is.

Onderwijl het fotomoment komen er 2 lammetjes naar het hek en denk dit is ultralopen genieten ik geef beide een aai over de bol en ik vervolg mijn weg.

Via Katwijk langs het oude vliegkamp naar Leiden en langs het Valkenburgse meer ineens en NOODMELDING de Iphone gaat tekeer…de russen? De Duitsers? Wie zal het weten!!
Als een ware commando duik ik in het struweel plat op de buik wachtend op het onheil, ik zie op de telefoon dat we 1.5 meter afstand dienen te houden ik kijk links en recht en zie niemand…

Dan dringt door we zitten in de corona crisis, en houd me al aan alle regels van het RIVM en laten we het allemaal doen zo voorkomen we een hoop ellende en zijn we het snelste weer vanaf..

Eenmaal uit de bosschages vervolg ik den weg, ik kom net niet uit en doe een extra lusje op het parkeerterein bij Blauw-zwart…

Na 42.2 km arriveer ik thuis, ik ontdoe mij van kledij (hier zijn geen foto’s van gelukkig) zet de wasmachine aan en neem wat herstel eten..

Liggend op de bank kijkend naar Ultra’s een film over de fanatieke kern van SSC Napoli besluit ik toch een stukje te maken gewoon omdat het kan…..

Mesen geniet van de kleine dingen denk positief alles komt goed!

Ciao Ultrapietje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.