1e Wassenaarse Ultraloop.

1e Wassenaarse Ultraloop!

Het wedstrijd seizoen is open!!!!, jammer joh tot 1 september ligt alles eruit toch is er in Wassenaar een Ultraloop.
Inschrijven is niet nodig, ook is de limiet vastgesteld op 1 deelnemer die bij de start al weet dat die winnaar is mits die hem uitloopt dan he.

Best geinig zo’n social distancing ultra lekker zelf bepalen hoe je start ik gokte op 7:00, om 05:45 een fikse onweersklap en ik was klaarwakker hihi.

Racevest, gels 8 flesjes Hammer met perpetuem en zelfs 8 zakjes racecaps…tis net echt vandaag we gaan racen, en ja dat racen is vooral het eerste uur in de graskant.
Ik was snel klaar met voorstellen aan de mede lopers, ook geen speaker geen startlijn, wel een startnummer gemaakt door mijn Daphne dit na wat geklaag van mij dat ik wedstrijden mis in deze coronacrisis.

Ik ga los en aan het einde van de straat merk ik al dat er weinig fut in de benen zit pfff gaat het zo’n dag worden…..ja.
Gelukkig staat er weer wind heerlijk mijn vriend is er weer, maar dan vooral mee tegen vind ik hem echt niet leuk en bij het derde rondje vliegkamp vervloek ik hem, met inmiddels de 40 km gepasseerd is het al een leuke pieter truttijdultra aan het worden.

Werkelijk niks wil meewerken dus de mentale strijd is losgebarsten want ja ik wil echt op 28 maart 2021 om 04:35 aan de start staan van de 120 van Texel al is het alleen maar om van der Vegt vroeg uit zijn nest te krijgen..

Na 4 maal vliegkamp en 53 km ben ik er wel klaar mee en duik Leiden in, en nee niet naar de Hut van ome henne die is dicht, man wat kwam ik daar vroeger vaak pak hem beet 28 jaar geleden met mijn Goudse maten…vaak hadden we de eerste trein retour naar huis nooit wetende dat ik later vlakbij zou wonen….

Tis 70 km verder en heb goede en slechte momenten de slechte hebben wel de overhand vandaag ach je wordt er een grote jongen van zeggen ze…

Heb nog nooit zo ver getraind…oh wacht tis de Wassenaarse ultraloop, 75 km later ben vlakbij huis en ik hoor de 2 kabouters van La chouffe al roepen.

Ik tik hem af op 75 die laatste 5 pak ik in en doe er een mooie strik om die zijn voor later.

Het was een mooie dag en vooral mentaal zwaar steeds jezelf pushen om door te gaan, na het douchen dansten de 2 kabouters nog lang na….