Een mooie tocht langs de linies van S’-hertogenbosch.

Nu weer een beetje de oude vorm van Ultrapietje aan het terugkeren is wordt ook de ultrakalender weer regelmatig doorgespit naar leuke loopjes, en ik kan je zeggen dat zijn er zo veel echt!

2 weken na de Roparun was ik best nieuwsgierig hoe het me zou vergaan en het viel niet tegen, mijn broer en zwager zijn op vakantie dus ik mag 12 dagen op 2 katten passen in het mondaine Moordrecht.

Leuk om weer eens om 04.45 in een andere omgeving te lopen, nou ja anders ik heb rondje Gouda gedaan door de straten van de opa’s en oma’s en het huis waar mijn moeder is opgegroeid dus ook daar liggen nu mijn hardloop voetstappen.

Terug naar Vught want daar was de start, en om precies te zijn bij Kasteel Maurick leuk optrekje maar erg energie onzuinig denk.

Een paar bekenden en ook leuk om te zien dat men me gaat herkennen aan mijn Oranje Barning shirt, ik hoef maar te appen en er komen weer 2 verse shirts en ze zitten als gegoten (dank sponser).

Om 08:00 worden wel letterlijk weggeschoten door de Schutterij hoe leuk, er staan pijlen op de weg maar ik heb de route in de Garmin. Iedereen stuift weg man man met 05:10 de km gemiddeld moet het lijf al flink aan de bak, ook geniet ik van al het moois om me heen….

We komen langs voormalig Kamp Vught en ook de EBI, die gasten hebben best een mooie omgeving, ik loop stukken soms samen en veel alleen met lopers wel voor en achter me want met 70 deelnemers is het geen drukte.

Voor ik het weet zitten we al op de marathon, we hebben 4 posten gehad, waar cola en chips goed te doen waren, en laat het klokje gewoon doorlopen.

4.13 best netjes en de benen voelen prima, ik loop en paar km met een loopster en we kunnen zonder enige verbazing praten over wedstrijden van 100 km of meer hahaha

De laatste 5 km komen er nog wat lopers in het zicht die zichzelf een beetje hebben overschat met een groet haal ik ze heerlijk in al was de laatste wel een uitdaging die wilde nog aanhaken nou dacht het ff niet…..toch nog steeds die wil……heerlijk en ik genoten op naar een mooie Ultrazomer waar er ineens misschien wel eens mooie dingen kunnen gaan gebeuren.

Arrivederci

Ultrapietje!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.